İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Mehmet Akif Çok Programlı Anadolu Lisesi

MEHMET AKİF ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ VELİ TOPLANTISI

20 NİSAN CUMARTESİ 11.00 - 14.00 SAATLERİ ARASINDA OKULUMUZDA VELİ TOPLANTISI DÜZENLENECEKTİR.TÜM VELİLERİMİZİN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN BİLGİSİNE SUNARIZ.

Mrt

2.DÖNEM ORTAK SINAV TAKVİMİ

Mrt

Kitaplarıyla öğrencilerimizin büyük beğenisini toplayan Mustafa USLU okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle buluştu. Mehmet Akif ERSOY’u gençlerimize tanıtmak ve İstiklal Marşımızın yazılışının yıl dönümü sebebiyle okulumuza davet ettiğimiz Mustafa Uslu, gençlerin edebiyata olan ilgisini artırmak, yazın dünyasına yeni bakış açıları kazandırmak ve öğrencilere yazma konusunda ilham vermek amacıyla da etkinliğe katıldığını belirtti. Okul yönetimi, bu tür etkinliklerin öğrencilerin kültürel gelişimine katkı sağlamak ve farklı alanlarda kendilerini keşfetmelerine destek olmak amacıyla düzenlendiğini ifade etti. Yazar Uslu’nun samimi ve içten söyleşi tarzı, öğrenciler arasında olumlu bir etki bıraktı. Öğrencilerle söyleşi yaparak onların sorularını cevaplayan yazarımız, sonrasında öğrencilerimiz tarafından alınan ‘MİLLETİN SESİ İSTİKLAL MARŞI’ adlı kitabı için imza etkinliği yaptı. Teşriflerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz.

Liseler Arası Ödüllü Münazara Yarışmasına Haydi Sen de Katıl

AÇIK LİSE DERS PROGRAMIMIZ YAYINLANMIŞTIR.

OKUL ZAMAN TABLOSU